ecManager

Iets meer dan tien jaar geleden is ecManager gestart vanuit een reële klantbehoefte. Op dat moment was er geen e-commerce oplossing voorhanden om Brands, B2C en B2B organisaties te voorzien van een succesvol e-commerce platform, dat ook nog eens eenvoudig te beheren is. Vanaf de oprichting is het de overtuiging van ecManager dat complexe technologie eenvoudig in gebruik moet zijn. Webwinkeliers moeten hun eigen webshop zonder IT kennis kunnen beheren, inrichten en optimaliseren.

Voor iedere klant de juiste communicatie

ecManager en Livecom zijn een partnerschap aangegaan waarbij de webapplicatie van Livecom beschikbaar is in ecManager. Concreet betekent dat dat ecManager klanten (webwinkeliers) de Livecom applicatie kunnen implementeren op hun website om op die manier altijd op de juiste manier in contact te komen met hun eindklanten.

Door de samenwerking met ecManager krijgen klanten de mogelijkheid om een totaal oplossing in te zetten. Van een zeer geavanceerde webwinkel tot en met het de meest efficiënte manier van afhandelen van klantcontacten. Livecom en ecManager zijn dan ook echt complementair aan elkaar en wij zien de samenwerking met het volste vertrouwen tegemoet.