Uw partner in klantcontact

Een nieuwe doelgroep aanspreken, beter bereikbaar zijn, online conversie verhogen – wie wil dit niet? De bewezen klantcontact-oplossingen van Livecom bieden de kwaliteit en zekerheid die bij uw bedrijf passen. In nauwe samenwerking met onze experts realiseert u zonder zorgen de optimale klantbeleving via (proactive) chat, WhatsApp, e-mail, telefoon en selfservice.

Missie
Livecom werd opgericht in 2003 met als missie om bedrijven beter, efficiënter en commercieel succesvoller met hun klanten te laten communiceren. We waren de eerste aanbieder van zakelijke chat in Nederland – een fenomeen dat toen nog nauwelijks bekend was. Inmiddels is chat uitgegroeid tot een volwaardig klantcontactkanaal en wordt Livecom Chat al jaren ingezet door gerenommeerde bedrijven uit allerlei sectoren.

Visie
Onze visie op klantcommunicatie was – en is – dat niet het communicatiekanaal centraal staat, maar de boodschap en de behoefte van de klant. Daarom werd Livecom Chat al snel onderdeel van een geïntegreerde klantcontact-oplossing: één webapplicatie voor al uw klantcontacten. Zo kunnen alle kanalen – chat, WhatsApp, e-mail, telefoon en selfservice – elkaar ook nog eens versterken. En u als manager krijgt een totaaloverzicht over alle klantcommunicatie, én de effectiviteit en efficiency van uw klantservice-medewerkers.

Filosofie
Wij zijn ervan overtuigd dat goed klantcontact meer vergt dan alleen goede software.

  • Wat wilt u met uw bedrijf uitstralen?
  • Wat zijn uw doelstellingen?
  • Hoe wilt u met uw klanten omgaan?

Uw situatie is uniek, dus uw communicatiekanalen moeten worden ingericht en ingezet op een wijze die specifiek op uw situatie is afgestemd. Daarom krijgt u als klant van Livecom een contactpersoon toegewezen die uw wensen centraal stelt en proactief met u blijft meedenken.